Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ποιοι είναι οι Θεοί.Νέα Παγκόσμια πρώτη

Αγαπητοί φίλοι
Από σήμερα θα πρέπει να αρχίσετε να επαναξετάζετε όλα όσα ξέρατε και πιστεύατε. Ο Ησίοδος, μέσα από το υπέροχο έργο του, έχει πει τα πάντα αλλά τα αυτιά των ειδικών είναι κλειστά όπως πάντα. Σήμερα λοιπόν εγώ ο μη ειδικός θα σας δώσω μία μόνο από τις πολλές βόμβες που υπάρχουν στα έργα του. Μόνο θέλω να προειδοποιήσω ότι η αλήθεια δεν θα αρέσει σε πολλούς αλλά δεν έχω την πολυτέλεια να το διαπραγματευτώ μια και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκάλυψή της και μόνο αυτό.
Λοιπόν φίλοι. Η ιστορία έρχεται να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να φωτίσει κάθε σκοτεινή χαραμάδα. Το θέμα μας λοιπόν οι θεοί και το ποιοι είναι ή ήταν αυτό σίγουρα δεν είναι ξεκάθαρο.
Τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια τώρα η ύπαρξή τους ή όχι έφερε διωγμούς θανάτους πόνο και δάκρυα χωρίς βέβαια οι ίδιοι να ευθύνονται. Τα χιλιάδες χρόνια που πέρασαν από τότε που ανακάλυψαν τον χωρίς ανθρώπινη παρουσία τότε πλανήτη μας και τα γεγονότα που ακολούθησαν περιλαμβανομένου μιας μερικής πυρηνικής καταστροφής αλλά και τεραστίων κλιματικών αλλαγών έφεραν μια φυσιολογική λήθη στα πραγματικά γεγονότα και βέβαια την εξιδανίκευση των εναπομείναντων αναμνήσεων. Έτσι οι θεοί έγιναν "θεοί" και οι προς ανάμνηση γιορτές μετατράπηκαν από κάποιους σε λατρευτικές χωρίς πάντα με δική τους ευθύνη. Όμως η αλήθεια είναι μία και μόνη και φυσικά η πιο λογική.
Οι θεοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από άνθρωποι.
Ναι φίλοι μου άνθρωποι και μόνο αλλά....
Ήταν η κάστα των ηγετών της τότε ανθρωπότητας.Πολύ πιθανόν να "αποκόπηκαν" από τους πολλούς είτε ως ευρισκόμενοι στην μητρόπολη είτε (και) ως κάτοχοι της τεχνολογικής γνώσης και διαχειριστές και χρήστες των οπλικών και άλλων συστημάτων. Σε έναν για τότε πολυπλανητικό(!!!) κόσμο αυτό ήταν κάτι λογικό όπως και οι διαφορετικές ταχύτητες ανάπτυξης.
Αν και έχω πολλά να πω θα περιοριστώ δυστυχώς σε λίγα.Τι λέει ο Ησίοδος:"Έργα & ημέρες" στίχοι 107-108:
"Συ δ' ενί φρεσί βάλλετο σήσιν. Ως ομόθεν γεγάασι θεοί θνητοί τ' άνθρωποι."
Δηλαδή
"Εσύ δε στο μυαλό σου βάλτο καλά. Πως από την ίδια καταγωγή(αδέλφια) γίναναι οι θεοί και οι Θνητοί άνθρωποι"
Αδέλφια.Κοινή καταγωγή έχουν οι θεοί και οι άνθρωποι λέει ο Ησίοδος. Ούτε κάτι άλλο ούτε κάτι πνευματικό. Με σάρκα και οστά όπως όλοι μας ήτανε με το πλεονέκτημα της δύναμης της τεχνολογίας που διέθεταν. Όλα τα υπόλοιπα ήταν ηθελημένη ή μη παραπλάνηση.
Αν κάποιος δεν θεωρεί τον Ησίοδο αξιόπιστο να πω ότι αυτά που γράφει δεν είναι δικά του λόγια όπως εύστοχα μας υπενθυμίζει συνεχώς αλλά μετά την συνάντησή του, τυχαία όπως λέει με τις "μούσες" που η αποκάλυψη του τι είναι αποτελεί μέρος του δεύτερου βιβλίου μου.
Θα πρέπει λοιπόν να επανεξετάσει όλη η κοινωνία την πεποίθησή της για το θείο και να πετάξει από πάνω της τα δεσμά που εντέχνως κάποιοι μας φόρεσαν. Η ελευθερία είναι εφικτή.
Στο κάτω- κάτω της γραφής οι θεοί ονομάστηκαν έτσι για την δυνατότητά τους να μετακινούνται(πετώντας) με μεγάλη ταχύτητα.

1 σχόλιο:

ria είπε...

πέστα ρε παυσανία, πάνε τόσα χρόνια και η ανθρωπότητα λατρεύει να υποτάσεται!