Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μια διαφορετική ανάρτηση

Αγαπητοί φίλοι
Αν και το σημερινό κομμάτι δεν έχει να κάνει με το χθες αλλά με το σήμερα ή μάλλον με το αύριο θα ήθελα να σας πω ότι το σημερινό αρθράκι είναι μια δοκιμή περισσότερο σ' ένα μοντέλο σκέψεις που πρότειναν ο Όμηρος και οι Ησίοδοι(για να είμαστε ακριβείς) και αποδέχονταν απόλυτα και ο Ορφέας.
Έχω αναφέρει παλαιότερα την ύπαρξη ενός "ρολογιού" που επηρεαζεί την αρχή και την εξέλιξη γεγονότων Παγκόσμια. Αρκεί να σας πω ότι το μοντέλο αυτό σκέψης είχε "προβλέψει" τα γεγονότα στον Αφρικανικό βορρά όσο και την εκ των υστέρων ανάφλεξη της Λυβίης αλλά αυτά είναι πράγματα που ήδη έχουν γίνει και γι' αυτό ότι και να πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος θα θεωρηθούν εκ του ασφαλούς και μόνο. Έτσι αποφάσισα να εκθέσω τ' αποτελέσματα αυτού του μοντέλου για το επόμενο χρονικό διαστημα, με επίκεντρο την χώρα μας κυρίως που μπορώ έστω και στοιχειωδώς να υποθέσω μια και είμαι απλά στην αρχή μιας προσπάθειας αποκωδικοποίησης που ίσως τελικά αποδειχθεί λανθασμένη. Πάντως αν δεν εκτεθώ δεν θα ξέρω και δεν θα ξέρετε αν έχω δίκιο ή όχι.
Διαβάστε λοιπόν με προσοχή τα παρακάτω και κρατήστε τα στην άκρη του μυαλού σας προσέχοντας αν τους επόμενους τέσσερεις μήνες επιβεβαιωθούν.
Θα αναφερθώ μόνο σε ημερομηνίες όχι σε πιθανά γεγονότα αλλά περισσότερο σ' ένα κλίμα που θα δημιουργηθεί, μια και όπως είπα τώρα σιγά-σιγά το ψιλαφώ.
Άλλος ένας λόγος που με ανάγκασε να πω όλα αυτά είναι ο εξής. Αν έχω δίκιο και αυτό που "βλέπω" είναι αληθινό τότε τα πράγματα στην χώρα μας δεν είναι τόσο μαύρα όσο παρουσιάζονται. Φυσικά οι οικονομικές δυσκολίες ή καλύτερα εξετάσεις των πεπραγμένων μας είναι μπροστά αλλά ακόμη έχουμε καιρό γι' αυτό.
Όπως είπα λοιπόν το σύστημα αυτό ανάγνωσης, που αναφέρουν οι αρχαίοι συγγραφείς, προβλέπει τα εξής:
Αρχικά τα νέα για την διάσκεψη της 23ης Μαρτίου είναι συγκρατημένα θετικά. Ξεπερνώντας κάποια αρχική δυσκολία θα βοηθήσει να βγει η Ελλάδα από την κρίση μια και πιθανόν να αναδιοργανωθεί τελικά και σε λογικά πλαίσια το χρέος της. Οι αποφάσεις αυτές θα παρθούν το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου.
Η πίεση και μετά την απόφαση αυτή δεν θα σταματήσει και θα συνεχίσει ως τα μέσα Ιουνίου όπου θα αρχίσουμε και πάλι να παίρνουμε ανάσες μια και μπροστά μας πια θα έχουμε το μεγάλο θέμα του Αιγαίου και του ΑΟΖ και φυσικά του πλούτου του που θα κυριαρχίσει το 2012 με μάλλον θετική για μας εξέλιξη.
Αυτά όλα επαναλαμβάνω αποτελούν μέχρι αυτήν την στιγμή ενδείξεις ή αν θέλετε ευνοικές συγκυρίες που μπορεί να προκύψουν, όχι υποχρεωτικά, και θα εξαρτηθεί από εμάς αν θα τις εκμεταλλευτούμε θετικά ή όχι. Αν οχι θα "πληρώσουμε" σύντομα τον λογαριασμό που ...ετοιμάζεται.
Υ.Γ Δεν θέλω να κατατάξετε την ανάρτηση αυτή σε γνωστά πλαίσια-κουτάκια. Δείτε το σαν να σκέφτομαι δυνατά, έτσι ώστε "αύριο" να μπορώ να καυχιέμαι όχι ότι το ήξερα, αυτό θα μπορούσα να το πετύχω και με άλλον τρόπο, αλλά ότι ίσως βοήθησα κάποιους να δουν το μέλλον λίγο πιο αισιόδοξα.
Υ.Γ 2 Δεν θέλω επίσης να με κατατάξετε σε κάποιο χώρο μια και θεωρώ τον εαυτό μου ανεξάρτητο αλλά και η 13η Ιουνίου θα είναι μια άλλη ημέρα για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: