Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ανατροπή των πόλων της Γης και οι Πυραμίδες της Αιγύπτου. Παγκόσμια πρώτη

Αγαπητοί φίλοι
Είναι σκληρό αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι η έλλειψη οικονομικών πόρων είναι σημαντικότερο γεγονός από την έλλειψη γνώσεων. Έτσι οι αποκαλύψεις μου σχετικά με την ιστορία της Γης, έτσι όπως αυτή περιγράφεται στα αρχαία ελληνικά κείμενα μένουν άγνωστες από το ευρύ κοινό. Ας είναι όμως. Εγώ θα συνεχίσω ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή όλοι εσείς οι αναγνώστες μου θα γίνεται η κρίσιμη μάζα που χρειάζεται για την αλλαγή της σημερινής πραγματικότητας.
Το σημερινό μου άρθρο έχει να κάνει με την ανατροπή των φυσικών πόλων της Γης και τις Πυραμίδες της Αιγύπτου. Πολλές οι συζητήσεις και οι σκέψεις γύρω από το θέμα καθώς και οι προσπάθειες που έγιναν. Από όλες αυτές θα ήθελα να αναφέρω αυτή που πλησίασε περισσότερο στην αλήθεια. Λέω πλησίασε μια και τελικά δεν κατάφερε να φτάσει τελικά εκεί λόγω της έλλειψης των απαραίτητων στοιχείων. Η προσπάθεια αυτή είναι η λεγόμενη "Θεωρία του Ορίονα"(Orion correlation theory) από τους Robert Bauval και Graham Hancock. Το πρόβλημα της θεωρίας αυτής ήταν η θέση των πραγματικών άστρων της ζώνης του Ορίονα στον ουρανό. Ας δούμε τις σχετικές φωτογραφίες:
Εδώ βλέπεται την θέση των Πυραμίδων σήμερα και εδώ την θέση του Ορίονα σήμερα από το Κάιρο.
Βλέπετε ότι οι θέσεις των Πυραμίδων δεν ταυτίζονται με τις θέσεις των άστρων . Έτσι έκαναν μια έξυπνη σκέψη να ψάξουν στον χρόνο, αυθαίρετα βέβαια. Η καλύτερη, για την θεωρία τους τοποθέτηση που βρήκαν ήταν αυτή:
  Εδώ κάπου χάθηκε το "παιχνίδι". Εύκολα θεώρησαν την υπόθεσή τους ως κάτι αστήρικτο και φυσικά παρά τον θόρυβο που έκανε στις τάξεις των μη ειδικών ξεχάστηκε. Αυτό γιατί οι πυραμίδες ήταν αντίθετα τοποθετημένες από τα άστρα της ζώνης του Ορίονα.
Η παρατήρησή τους όμως ήταν σωστή άσχετα αν δεν μπόρεσαν να την στηρίξουν. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη γνώσεως των αρχαίων ελληνικών κειμένων.
Όπως ίσως ξέρετε υπήρξε μια ανατροπή των πόλων, μετά το 14500 πχ, ίσως μεταξύ 12000  και 10000 πχ (η χρονολογία δίνεται κατ' εκτίμηση) που άλλαξε την γεωγραφική θέση των πάντων πάνω στην Γη. Οι Πυραμίδες υπήρχαν πριν την ανατροπή αυτή όπως θα δούμε, μια και μέχρι στιγμής είναι υπόθεση.
Άρα πριν από την ανατροπή οι Πυραμίδες εφόσον υπήρχαν τότε είχαν την θέση:
Στην ανατροπή λοιπόν οι πυραμίδες πήραν την αντίστροφή θέση αλλά πλέον, σε σχέση με σήμερα δεν βρίσκονταν στην γεωγραφική θέση του σημερινού Καΐρου αλλά του Γιοχάνεσμπουργκ.
Εκεί σήμερα ο ουρανός έχει την εξής θέση:
  Όπως βλέπετε η ζώνη του Ορίονα ταυτίζεται με αυτήν του Ορίονα. Την ίδια θέση είχε ο Ουρανός, υπολογίζοντας και την ανατροπή των πόλων, περί του 11000 πχ. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μέσα στο προηγούμενα ορισμένο διάστημα(12000-10000) ήταν η στιγμή της κατασκευής τους. Αν βέβαια είχα την βοήθεια κάποιου πανεπιστημίου θα μπορούσα να υπολογίσω, με κάποιον αστρονόμο, την ακριβή στιγμή της κατασκευής τους. Δυστυχώς όμως στα πανεπιστήμια έχουν άλλες προτεραιότητες.
Παυσανίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: