Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Και οι κρίνοντες κρίνονται

Αγαπητοί φίλοι
Με αφορμή το θέμα του Οδυσσέα, που ως την Κυριακή θα το αναρτήσω, βλέπω τα κροκοδείλια δάκρυα των υπερασπιστών των αρχαίων Ελλήνων για την υποτίμησή τους από τα πανεπιστήμια κλπ. Δυστυχώς και οι ίδιοι κάνουν το ίδιο ακριβώς. Έχοντας μια αναγνωρίσιμη θέση στο αρχαιοελληνικό στερέωμα κλείνουν τα μάτια και τ' αυτιά τους σε κάθε έναν που δυνητικά θα απειλούσε την μονοκρατορία τους.
Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω στείλτε τους κάποιο e-mail με κάποιο εντυπωσιακό πρωτότυπο θέμα, μπορείτε να βρείτε στο μπλοκ μου ή και σε άλλα και ζητείστε την άποψή τους και την βοήθεια τους να το αναδείξετε. "Άκρα του τάφου σιωπή" θα ακολουθήσει της ενέργειά σας για λόγους που όλοι καταλαβαίνεται.
Αν θέλουμε λοιπόν να αλλάξει κάτι και σε αυτόν τον τομέα, θα πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας βάζοντας το ΕΓΩ λίγο στην άκρη(βάζω και τον εαυτό μου όπως βλέπετε μέσα). Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

1 σχόλιο:

ria είπε...

αχ, αυτό το βιβλίο που θα μας λύσει τις απορίες, και θα μας γεμίσει καινούργιες, που θα μου εξηγείς από το τηλέφωνο βέβαια, πότε θα εκδοθεί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;